Notices
 
Results 1 to 5 of 5
  1. Collapse Details
    Bst newcamd plugins for dvb 
    #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Total Downloaded
    0
    hi
    I want to know the best newcamd plugins for dvb
    if it is acamd
    i want to know how to configure

    thanks in advanse
     
     

  2. Collapse Details
    Re: Bst newcamd plugins for dvb 
    #2
    Board Senior Member besit's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Saint Petersburg, Russian Federation
    Posts
    321
    Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    121
    Thanked in
    94 Posts
    Total Downloaded
    0
    Quote Originally Posted by bigly View Post
    hi
    I want to know the best newcamd plugins for dvb
    if it is acamd
    i want to know how to configure

    thanks in advanse
    I suggest you are asking about best plugin for work with newcamd protocol with M$ Windows, app like DVBDream, DVBViewer, AltDVB, ProgDVB. MyTheater or same. In this case the best choice is acamd or so called Satlover CCCam
    _http://besit.ru/satlover/pcplug/ACamd_0620.rar
    _http://besit.ru/satlover/pcplug/Satlover-CCcam.zip
    You may also use WinCSC
    _http://besit.ru/satlover/pcplug/WINCSC.zip
    To configure acamd you have to place archive contents in PLUGINS folder of your app and edit cardclient.conf:
    Code:
    newcamd2:serverhostname:newcamdport:1/emm/caid:username:password:DESkey
    example:
    newcamd2:99:192.168.7.54:34000:1/0000/0000:username:password:0102030405060708091011121314
    That's enough.
     
     

  3. The Following User Says Thank You to besit For This Useful Post:

    Godobeyer (12-08-2014)

  4. Collapse Details
    Re: Bst newcamd plugins for dvb 
    #3
    Experienced Board Member herrr's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    985
    Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    243
    Thanked in
    194 Posts
    Total Downloaded
    0
    Quote Originally Posted by bigly View Post
    hi
    I want to know the best newcamd plugins for dvb
    if it is acamd
    i want to know how to configure

    thanks in advanse
    As a matter of facts acamd is in my opinion the best: more stable, with a lot of abilities of filtering and so on...
    For configuring...follow examples in file.
     
     

  5. Collapse Details
    Re: Bst newcamd plugins for dvb 
    #4
    Newbie cayaloquito's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Total Downloaded
    0
    How Besit have talked, the Acamd and WinCSC are valid for Newcamd. Acamd is very easy of config and WinCSC is little more complicate. You prove with Acamd and if you want here you have a little manual for WinCSC:

    - Copy WinCSC plugin in folder plugin of your DVB Player
    - Open your DVB Player and go to Plugins > WinCSC > Monitor
    - Click Enable
    - Click in add and then it will appear a new window
    - In this window you indicate
    * Server Name (yourself)
    * Protocol Type (Newcamd)
    * Version (5.25, 5.00)
    * Host (IP or host)
    * Priority
    * User
    * Pasword
    * Des Key (01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14)
    - When complete all you click in add, then it will appear a new window again
    * Indicate the port
    * Click in get cardData
    * Click OK
    - Click OK again in the previous window
    - Finally in the window of WinCSC you double click in server then to activate the server

    I hope that it help you.
     
     

  6. The Following User Says Thank You to cayaloquito For This Useful Post:

    Godobeyer (12-08-2014)

  7. Collapse Details
    Bst newcamd plugins for dvb 
    #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Turkey
    Posts
    0
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Total Downloaded
    0
    It will be interesting in the next plugins update, for french user, to be able to manage the french accents in the Header and Footer settings.

    Thanks
     
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

 
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •