Home Forums Downloads HD Satellite TV Receiver  DreamBox Satellite TV Receiver  DVB Cards Satlover Premium Servers Satlover Free Servers
Google
 
Old 03-04-2013, 01:40 PM   #1
kostis
Experienced Member
 
kostis's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Nov 2012
Posts: 483
Thanks: 22
Thanked 86 Times in 68 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default skybox F5 clone?

hi i like to ask if there is a skybox F5 clone out there cause i find some of them for 50euros and others for more than 80euros both without gift. so is there any chance the cheap one to be a clone? i found a local man selling one for 50 and will check it out later this week any sings i should have in mind to look?
__________________
If my post was useful, please, use "Thanks" button
kostis is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-04-2013, 04:05 PM   #2
mahrkpat
Experienced Board Member
 
mahrkpat's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2012
Location: east midlands
Posts: 832
Thanks: 19
Thanked 278 Times in 228 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
5 Total
Default Re: skybox F5 clone?

I don't think there are F5 clones about the going price for a new F5 is around the
50 anything above this without a gift is too expensive.
__________________
Liked my post then push the button.
mahrkpat is online now  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-04-2013, 05:24 PM   #3
thecrazybandit
Experienced Board Member
 
thecrazybandit's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jul 2012
Location: Down south
Posts: 675
Thanks: 42
Thanked 107 Times in 92 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
2 Total
Default Re: skybox F5 clone?

There is not any f5 clones they are all over the net for 45 to 50 i would not have a gift better to buy box then have a premium line from satlover
thecrazybandit is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-04-2013, 05:31 PM   #4
kostis
Experienced Member
 
kostis's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Nov 2012
Posts: 483
Thanks: 22
Thanked 86 Times in 68 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

so this hxxp://www.ebay.co.uk/itm/SKYBOX-F5-HDMI-PVR-HD-SATELLITE-RECEIVER-1080P-DVB-S2-FTA-SUPPORT-F3-F4-WIFI-USB-/321061061561?pt=US_Satellite_TV_Receivers&hash=ite m4ac0bb03b9
is the same with this hxxp://www.ebay.co.uk/itm/SKYBOX-F5-HD-3-PIN-UK-PLUG-UPGRADE-SKYBOX-F4-F3-OPENBOX-S11-S10-S9-/130855443547?pt=UK_Sound_Vision_Satellite_TV_Recei vers&hash=item1e77979c5b
huge difference on price!
__________________
If my post was useful, please, use "Thanks" button

Last edited by kostis; 03-05-2013 at 01:44 PM.
kostis is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-06-2013, 09:41 AM   #5
mahrkpat
Experienced Board Member
 
mahrkpat's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2012
Location: east midlands
Posts: 832
Thanks: 19
Thanked 278 Times in 228 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
5 Total
Default Re: skybox F5 clone?

hxxp://www.ebay.co.uk/itm/SKYBOX-F5-HD-3-PIN-UK-PLUG-UPGRADE-SKYBOX-F4-F3-OPENBOX-S11-S10-S9-/130855443547?pt=UK_Sound_Vision_Satellite_TV_Recei vers&hash=item1e77979c5b

How can anyone charge 200 for a skybox and get away with it?
Imagine some poor noob might actually buy this when they could have got a
better stb.

Even their return policy does not seem friendly:

Quote:
Return Policy
- You must advise us of your intention to cancel your transaction (using eBay messaging) within 24 hours of the date of delivery with full details of the issue - We will attempt to reply the same day and do our best to resolve the problem and only if the problem cannot be resolved may buyers open an eBay/PayPal case;
- Returned item(s) must be in its original condition (complete, as unused, original packaging, security seal, protective film or selotape, etc.);
- Only the price of the item(s) will be refunded. Not the delivery (or import) costs charged;
- Refund of the order total will be made within 3 working days if item(s) returned in a perfect condition;
- You are responsible for all return shipping costs and insurance
Feels like they are scammers.
__________________
Liked my post then push the button.

Last edited by mahrkpat; 03-06-2013 at 09:52 AM.
mahrkpat is online now  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-06-2013, 12:19 PM   #6
ivngat76
Senior Member
 
ivngat76's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Dec 2011
Posts: 125
Thanks: 9
Thanked 26 Times in 25 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

This one is made of gold:
___http://www.ebay.it/itm/Wireless-SKYBOX-F5-HD-B-Satellite-Receiver-HDMI-Cable-YouTube-UK-Plug-CH-/290852144186?pt=UK_Computing_Other_Computing_Netwo rking&hash=item43b823843a
ivngat76 is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-06-2013, 12:34 PM   #7
digicon
Experienced Board Member
 
digicon's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2011
Posts: 849
Thanks: 28
Thanked 314 Times in 249 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
9 Total
Default Re: skybox F5 clone?

Just so you are all aware there are Clone Skybox F5's available as there was F3's and most of the openbox's. there are numerous reports going about from different forums saying they have bricked the F5's with clone kill firmware
digicon is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-06-2013, 01:14 PM   #8
mahrkpat
Experienced Board Member
 
mahrkpat's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2012
Location: east midlands
Posts: 832
Thanks: 19
Thanked 278 Times in 228 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
5 Total
Default Re: skybox F5 clone?

Two different factories are making skyboxes that might be what is causing the firmware problem need to get firmware from one or the other.

__http://www.bi-union.com/en/xiazai/xiazaiDetail_75.html

__http://www.yojiatech.com/a/Support/Download/Skybox_F3/2013/0128/282.html
__________________
Liked my post then push the button.
mahrkpat is online now  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-06-2013, 01:54 PM   #9
kostis
Experienced Member
 
kostis's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Nov 2012
Posts: 483
Thanks: 22
Thanked 86 Times in 68 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

Quote:
Originally Posted by mahrkpat [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Two different factories are making skyboxes that might be what is causing the firmware problem need to get firmware from one or the other.

__http://www.bi-union.com/en/xiazai/xiazaiDetail_75.html

__http://www.yojiatech.com/a/Support/Download/Skybox_F3/2013/0128/282.html
so how can i know what to choose?
__________________
If my post was useful, please, use "Thanks" button
kostis is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 03-16-2013, 04:21 AM   #10
leon_123
Newbie
 
leon_123's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

the Manufacturer url is [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register] , Yojiatech sell the skybox from them, You can download the firmware from skybox.cc or Yojiatech, earlier version or Latest version. Some Message I can tell you is : There is a few Skybox F3 and F5 clone version in the market , the clone box can't upgrade the firmware from the [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register] or Yojiatech box. Please be careful to select your sellers.

Last edited by leon_123; 03-16-2013 at 04:27 AM. Reason: font color.
leon_123 is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 06-13-2013, 12:14 PM   #11
Npfisher2005
Newbie
 
Npfisher2005's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

Hi I've just ordered a skybox F5 off eBay how can I tell wether it's "Bi-Union" or "Yajiatech" cheers
Npfisher2005 is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 06-13-2013, 12:18 PM   #12
digicon
Experienced Board Member
 
digicon's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2011
Posts: 849
Thanks: 28
Thanked 314 Times in 249 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
9 Total
Default Re: skybox F5 clone?

You wont know until you try and flash the firmware to the box it will come back with file mismatch
digicon is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to digicon For This Useful Post:
Old 06-13-2013, 12:31 PM   #13
Npfisher2005
Newbie
 
Npfisher2005's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

Quote:
Originally Posted by digicon [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
You wont know until you try and flash the firmware to the box it will come back with file mismatch
Ok cheers so I'm guessing if it comes back file mismatch I just get the other file and it won't brick my box
Npfisher2005 is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 06-13-2013, 12:37 PM   #14
digicon
Experienced Board Member
 
digicon's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2011
Posts: 849
Thanks: 28
Thanked 314 Times in 249 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
9 Total
Default Re: skybox F5 clone?

Quote:
Originally Posted by Npfisher2005 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Ok cheers so I'm guessing if it comes back file mismatch I just get the other file and it won't brick my box
Correct hopefully you wont get a clone who ever you order it off.
digicon is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 11-25-2013, 12:53 AM   #15
vanescar
Newbie
 
vanescar's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: skybox F5 clone?

I have a problem to solve, skybox F5 turns on but remains fixed background image, the rest of the OSD menu and all gone
vanescar is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Reply

Tags
skybox

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 5.2.1 Special edition
Copyright ©2010 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
These are the 100 most searched terms
Search Cloud
allshares.dat antr@g forum sat btkcam c cccam.satlover.com cardsharing server cccam 2.3.0 cccam exchange cccam exchange local cccam prio cccam satlover cccam server cline tester cccam.cfg cccam.prio cccam.satlover.com cccam2.satlover.com cline free cline tester cudabiss dreambox keys dyndns 12000 forum dyndns 12000 forum 2012 errore 9995 free c lines free cardsharing server free cline free clines gigablue quattro http://www.satlover.com/forum nascam openbox s12 oscam.tiers progdvb channel list 2012 sat lover sat lovers satlover satlover cccam satlover forum satlover forums satlover-cccam.zip satlover.com satlovers satlovers forum satlver sky cardsharing sunray 800 hd se sunray 800se vhannibal vu+ duo2 www.satlover.com www.satlovers.com ... powered by Satlover Software Home

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0
 
hit counter script

Satlover Software Home ©2007-2010 Satlover Software Home