Home Forums Downloads HD Satellite TV Receiver  DreamBox Satellite TV Receiver  DVB Cards Satlover Premium Servers Satlover Free Servers
 

Go Back   Satlover Forums > CardSharing > CardSharing Emulators > Cccam

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-27-2011, 07:42 PM   #31
odysseas1991
Experienced Board Member
 
odysseas1991's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Europe
Posts: 612
Thanks: 84
Thanked 123 Times in 98 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Irdeto 2 is sometimes difficult on server 4 to decrypt fast enough to be watchable... Yesterday I finally watched my first football match with server 4 with not 1 single freeze on viaccess.
odysseas1991 is offline  
Reply With Quote
Old 03-28-2011, 02:55 PM   #32
spanky_1209
Member
 
spanky_1209's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Hamburg
Posts: 32
Thanks: 9
Thanked 105 Times in 66 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by peremacedonia [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
i change image and now i have less freezing from satlover server
What image did you use, can you tell me ?

ANWSER FOUNG --> sorry man I did not read your previous post

Sorry one more time

Last edited by spanky_1209; 03-28-2011 at 02:58 PM. Reason: Anwser found
spanky_1209 is offline  
Reply With Quote
Old 03-28-2011, 03:07 PM   #33
spanky_1209
Member
 
spanky_1209's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Hamburg
Posts: 32
Thanks: 9
Thanked 105 Times in 66 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by Zyk [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
If it freezes every 5-6 seconds, IMHO, it's not very watchable, ND*S is the piece de resistance for a CS server: if that works good, without freezes, the CS server is overall good.
Yes not bad at all this CS server, but if you pay for it you have then the request that the programs you have paid for are wathcable per CS.

P.S It's only CS server that I could found where you can take just Boquets and the pay for them. So you actually pay for that what you watch
spanky_1209 is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2011, 07:28 AM   #34
spanky_1209
Member
 
spanky_1209's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Hamburg
Posts: 32
Thanks: 9
Thanked 105 Times in 66 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by tha_animal [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Great informational tutorial, thanks. I was wondering if having too many clines in cccam.cfg file can cause some glitches and freezes.
More cccam lines cause the reciver to use more resources (more memory) and then the cccam protocol becomes unstable.
spanky_1209 is offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2011, 01:12 PM   #35
powerman
Banned
 
powerman's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 0
Thanks: 31
Thanked 67 Times in 57 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

the freez depend to Emu compatible and image and important ping from ISP
powerman is offline  
Reply With Quote
Old 07-22-2011, 07:57 AM   #36
chirivella
Junior Member
 
chirivella's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

you said:

"You are receiving the same card on hop1 & hop2 etc..
Filter the hop2's out."

How can we o that? How do y study this?
chirivella is offline  
Reply With Quote
Old 07-22-2011, 08:40 AM   #37
digicon
Experienced Board Member
 
digicon's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 933
Thanks: 33
Thanked 373 Times in 295 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Use the cccam info tool to optimize your .providers, channel info and .prio file.

read back through this thread and then optimize the above mentioned files or alter your cccam.cfg file instead
digicon is offline  
Reply With Quote
Old 07-23-2011, 07:57 AM   #38
spanky_1209
Member
 
spanky_1209's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Hamburg
Posts: 32
Thanks: 9
Thanked 105 Times in 66 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by aymentupac [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
how to limit hop of receiver
To limit the hop of the reciver in the cccam.cfg you need to enter the following line :

Example :

C: cccam.satlover.com 21088 password [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register] no { 0:0:3 }

The last digit is where you can determinate if you will recive cards from hop 1,2 or 3. It is not advisable to pute the value higher then 3. So if you put a value of 1 instead of 3 then you just get the cards that are one hop away from you.

I hope this was helpfull
__________________
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
******************************************
*DBox 2 by Nokia (66 MHz Processor, 16 MB RAM) *
*Arion AF-8000 HDMI *
*Phillips DIS 2221 *
*Zehnder DX4000 CI patched with NeotionBox SW *
******************************************
spanky_1209 is offline  
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to spanky_1209 For This Useful Post:
Old 08-07-2011, 09:17 PM   #39
chirivella
Junior Member
 
chirivella's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

do u know how i can filter fake cards and obsolete cards in cccam?

Sometimes cccam says that i am opening a chanel from a peer, but it isnt.
chirivella is offline  
Reply With Quote
Old 09-28-2011, 12:56 AM   #40
igius12
Senior Member
 
igius12's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 179
Thanks: 26
Thanked 15 Times in 12 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

how can cccam optimized,, i red this above. is that smth about prio files or what
igius12 is offline  
Reply With Quote
Old 09-29-2011, 10:16 AM   #41
kalpikos
Experienced Board Member
 
kalpikos's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6,036
Thanks: 683
Thanked 1,136 Times in 921 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by igius12 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
how can cccam optimized,, i red this above. is that smth about prio files or what
cccam can be optimized for all of your channels by adding in var/etc the following files:

CCcam-Prio
Code:
http://www.satlover.com/forum/cccam/14217-cccam-prio-10.html
CCcam.providers
Code:
http://www.satlover.com/forum/cccam/9752-cccam-providers-5.html
CCcam.channelinfo
Code:
http://www.satlover.com/forum/cccam/2448-cccam-channelinfo-6.html
At these pages you can find the latest version of files
You have to add in cccam.cfg these lines

CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
__________________
If You Like My Post..... Please Press the Thanks Button
kalpikos is offline  
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to kalpikos For This Useful Post:
Old 04-16-2012, 11:03 AM   #42
Jay10
Member
 
Jay10's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 48
Thanks: 37
Thanked 9 Times in 4 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by VasilisE [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
I had this topic in old forum but since most of my topic are gone with the server crash lets start this again .

Freezing - some possible causes
Most people who have been using CCcam servers for some time will have probably experienced freezing at some point.

There are several things that will cause freezing, also remember you have no control over what is happening on the server you are connected to. A lot of the problems come from the other end.

Firstly, when you allocated your router ports, set them for TCP/UDP.
You can test if the ports are opening by going here:

http:// www. amule.org/testport.php

Common causes are:

Your internet connection is slow. Check your ping times and DONT download torrents at the same time when viewing - sharing with CCcam.

The person you are connected to has slow internet connection. By this i mean not only the speed but the response time as well ( witch is more critical than speed itself ) .

You have the same C Line active in more than one receiver
You can't do that. Think it as making a call with several persons to answer in the other side ....

You have two different C lines to two different servers - both supplying the same card.
This can cause problems. Test and find with witch you have the better performance and block the other card.

You are receiving the same card on hop1 & hop2 etc..
Filter the hop2's out.

The server is overloaded at the other end.
The most common cause of them all .An overloaded hop1 server can cause your file to connect to a Hop2 instead - but then keeps trying to get back on the hop1.

Because a guys card shows you hop1 - it does NOT mean it is hop1 - or he even has a card. There are methods of faking this - and a lot out there doing it. Try another server with the same card to compare.

Some hop2's can be faster than some hop1's - filter them out.

Your Ccam config is not optimized.
Look at my other post regarding cccam.cfg

Your dish is not tuned correctly to the sat.


Some people will not accept a connection that is slower than 100ms. If a connection is around 400ms - it is quite possible that person does not have the relevant card.

Certain cards freeze/glitch if the other persons file is not set up correctly.

As mentioned above, you have no control over the set up at the other end. Sometimes you have to try several sources to test for a reliable server.

Great tutorial followed your instructions and works flawlessly on NDS 28.2
thanks alot matey

Quote:
Originally Posted by peremacedonia [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
I was using Pli image but after change in Gemini it is less freezing.Pli is good image but for sharing i think Gemini is better.
I done the opposite I was using Gemini 4.70 on dm500s 28.2 e and have changed to PLI Jade with frame buffer and it is working alot better
than before. I suppose it will be different for everyone depending on what type of box and what type of encryption (NDS, Nagra ect) and also your internet connection
Jay10 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Jay10 For This Useful Post:
Old 05-21-2012, 01:47 PM   #43
Triad
Experienced Member
 
Triad's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 426
Thanks: 174
Thanked 219 Times in 110 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by spanky_1209 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
To limit the hop of the reciver in the cccam.cfg you need to enter the following line :

Example :

C: cccam.satlover.com 21088 password [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register] no { 0:0:3 }

The last digit is where you can determinate if you will recive cards from hop 1,2 or 3. It is not advisable to pute the value higher then 3. So if you put a value of 1 instead of 3 then you just get the cards that are one hop away from you.

I hope this was helpfull
Hello m8, I'd just add greater possibility of control and ecm response in adding cline with 0 hops, and afterwards deciding which providers you want to view.
For example:
Digital+ (19E/9E) on hop2 (0100:4106)
Canal+ France (19E) on hop1 (0100:3315)
Canal+ Nederland/Euro1080 (19E/23E) on hop1 0100:006A
Nova+***+ARY/TVB/ABS/Showtime+ART+JSC/CTI/Bulsatcom/DSTV/TVHOME (13E/9E/5W/7W/15W/39E/68E/DVBC) on hop1 (0604)
SKY Italia (13E) on hop1 (093B)
SKY UK (28E) on hop1 (0961)
Green ones are Provider ID's, use without front zeros

The line should be es follows:
Code:
C: cccam.satlover.com 21088 password www.satlover.com no { 0:0:0, 100:4106:2, 100:3315:1, 100:6A:1, 604:0:1, 93B:0:1, 961:0:1 }
Pay attention that with this method, there's a way of excluding extra reshared cards offered from some server to you as a client. That possibility is left for server owners to filter on their servers. A situation for that which I described is in thread [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
For which you need CCcam.info plugin for windows or linux.
You can also exclude extra reshared cards in your Cline as a client, that you identify by this method from above as well, like described in Fline.

On the other side, I haven't yet found a way to filter one of two or more cards from same hop away and the same prov. ID??? Or how to even identify which card is connected to our Dream since there's no a way of identifying one of them as all are the same ID's. If someone has a way or CCcam command for this I'd be gratefull !!!
Only way to identify those cards is by Server ecm speed response to our client which is done by client side of CCcam...!

For example, If two same cards on hop2 have ecm response above 1.0ms, but third one (also the same ID and hop) have ecm resp time 0.5ms in average, then unconditionally our CCcam is choosing the better card until ecm time changes in favor of other card, which would again unconditionally result in freezing because cccam is taking that other card now !!!
It would be good that we have an option to choose between those sam ID cards on same hop..., But then again, it needs to be implemented in one of the next CCcam versions. It would be a great idea.

There's nice opportunity to ring the bell to CCcam IHAD or Uvadi team to implement that possibility in their next CCcam release!

cheers m8s

Last edited by Triad; 06-18-2012 at 12:31 PM.
Triad is offline  
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Triad For This Useful Post:
Old 12-30-2016, 12:52 PM   #44
muratx38
Newbie
 
muratx38's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Hello everybody,

(Sorry that i cannot good speak)
I use Vu+ with Opendroid image. When i connect to cccam it freeezing, i try oscam and is the same.
Can you help me what can i do.
muratx38 is offline  
Reply With Quote
Old 12-31-2016, 09:54 AM   #45
skytec
Experienced Board Member
 
skytec's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,040
Thanks: 21
Thanked 407 Times in 276 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: CCcam Freezing Problems Explained

Quote:
Originally Posted by muratx38 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Hello everybody,

(Sorry that i cannot good speak)
I use Vu+ with Opendroid image. When i connect to cccam it freeezing, i try oscam and is the same.
Can you help me what can i do.
You need stable internet connection and good cs server.
__________________
Is my post useful for you? Please press
skytec is offline  
Reply With Quote
Reply

Tags
cccam, explained, freezing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 5.2.1 Special edition
Copyright ©2010 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
These are the 100 most searched terms
Search Cloud
allshares.dat antr@g forum sat btkcam c cccam.satlover.com cardsharing server cccam 2.3.0 cccam exchange cccam exchange local cccam prio cccam satlover cccam server cline tester cccam.cfg cccam.prio cccam.satlover.com cccam2.satlover.com cline free cline tester cudabiss dreambox keys dyndns 12000 forum dyndns 12000 forum 2012 errore 9995 free c lines free cardsharing server free cline free clines gigablue quattro http://www.satlover.com/forum nascam openbox s12 oscam.tiers progdvb channel list 2012 sat lover sat lovers satlover satlover cccam satlover forum satlover forums satlover-cccam.zip satlover.com satlovers satlovers forum satlver sky cardsharing sunray 800 hd se sunray 800se vhannibal vu+ duo2 www.satlover.com www.satlovers.com ... powered by Satlover Software Home

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0
 
hit counter script

Satlover Software Home ©2007-2010 Satlover Software Home