Home Forums Downloads HD Satellite TV Receiver  DreamBox Satellite TV Receiver  DVB Cards Satlover Premium Servers Satlover Free Servers
 

Go Back   Satlover Forums > CardSharing > CardSharing Emulators > Cccam

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-24-2012, 11:07 AM   #16
schatje
Newbie
 
schatje's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: how to share c-line @ home ???

Sorry for my bad english.

My PC is windows and use DVB Viewer and Hadu plugin (client)
Openbox is client

i have only one c-line.
Now i try install oscam (only) on my office server, do i need install other card sharing ?
I still confuse with oscam, is this can act as cccam server ?
schatje is offline  
Reply With Quote
Old 02-24-2012, 11:55 AM   #17
Triad
Experienced Member
 
Triad's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 426
Thanks: 174
Thanked 219 Times in 110 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: how to share c-line @ home ???

Ohh, that's the other thing then! You haven't been specific enough m8.
You have option to use Cccam as server also. There's my link before in this thread that I posted you yesterday so You could see configuration of Oscam and Cccam as a server.

But in DVB cards as Skystar or others there are Vplug server that is doing the job quite well. Maybe even better is flycccam

I've got no DVB card so I found infos about Flycccam that is the best for Cccam server reshare Clines etc. for DVB cards.

Register here and follow these infos/.
Code:
http://www.world-satellite.net/19581-post1.html
cheers m8
Triad is offline  
Reply With Quote
Old 02-24-2012, 12:32 PM   #18
schatje
Newbie
 
schatje's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: how to share c-line @ home ???

Thanks triad, now i got little light on my mind

Please correct if i'm wrong

On my situation oscam will act as "virtual" card reader
then i must install cccam server on same box.

thanks about flycccam will read your link
schatje is offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2012, 12:45 PM   #19
Triad
Experienced Member
 
Triad's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 426
Thanks: 174
Thanked 219 Times in 110 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: how to share c-line @ home ???

Quote:
Originally Posted by schatje [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
My situation is:
i have a one c-line for my openbox, and in same time i want use this c-line in my PC/Computer, this not possible right ?

So, i think what if i make a server with oscam, this oscam act as cccam client from my paid c-line server and act as cccam server for box and pc.

sc
Let's go back to the beginning. That said above is correct if your cline have reshare rights, if not then it's useless! If it's paid cline then it's not reshare. Cccam.it offers them for low price U get 3 lines, two reshare.
Triad is offline  
Reply With Quote
Old 02-29-2012, 07:39 AM   #20
Triad
Experienced Member
 
Triad's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 426
Thanks: 174
Thanked 219 Times in 110 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: how to share c-line @ home ???

On dyndns IP address that supports your settings it is needed to be your DNS address. Because other servers and clients that communicates to your IP are outside on internet, not in your local network.

So that IP you can find depending on your operating system is Default Gateway:
General procedure is next:

Code:
Find Network icon in lower right corner of the monitor (little green two windows in a tray area) => Right click them => Click Status => Clisk support card => Default Gateway
And that is you IP address.
Just to remind that this is for WIn XP for other process is alike but not similar and only needs DNS or Def. Gateway like XP.
Triad is offline  
Reply With Quote
Old 10-05-2017, 04:25 AM   #21
Ts431
Banned
 
Ts431's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Say 'Thank You!' for this post.
Default Re: how to share c-line @ home ???

hello

how can reshare my cline for two dvbcard skystar2
Ts431 is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 5.2.1 Special edition
Copyright ©2010 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
These are the 100 most searched terms
Search Cloud
allshares.dat antr@g forum sat btkcam c cccam.satlover.com cardsharing server cccam 2.3.0 cccam exchange cccam exchange local cccam prio cccam satlover cccam server cline tester cccam.cfg cccam.prio cccam.satlover.com cccam2.satlover.com cline free cline tester cudabiss dreambox keys dyndns 12000 forum dyndns 12000 forum 2012 errore 9995 free c lines free cardsharing server free cline free clines gigablue quattro http://www.satlover.com/forum nascam openbox s12 oscam.tiers progdvb channel list 2012 sat lover sat lovers satlover satlover cccam satlover forum satlover forums satlover-cccam.zip satlover.com satlovers satlovers forum satlver sky cardsharing sunray 800 hd se sunray 800se vhannibal vu+ duo2 www.satlover.com www.satlovers.com ... powered by Satlover Software Home

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0
 
hit counter script

Satlover Software Home ©2007-2010 Satlover Software Home